Jökull Ernir

Musiikki

to 09.05

18:00

Kirkkopuiston Terassi

Kesto: -

Kieli: englanti

Suositus: -

Ryhmä: Jökull Ernir

Maa: Islanti

Esiintyjät: Jökull Ernir

Työryhmä: -

Kuvaus: Tervetuloa kuuntelemaan Jökull Erniriä, monipuolista laulaja-lauluntekijää Reykjavikistä, Islannin eläväisestä kulttuurimaisemasta. Sielua koskettava akustinen soolosetti kuullaan Kirkkopuiston terassilla Finfringe-festivaalin aikana.

Jökull, joka tunnetaan The Evening Guests- ja The Gender Benders -yhtyeiden laulusolistina, tuo lavalle rikkaan kudelman musiikillisia tarinoita, jotka ammentavat hänen monipuolisista kokemuksistaan musiikin maailmassa.

The Evening Guests -yhtyeen koskettavana äänenä Jökull on valloittanut sydämet itsetutkiskelevilla sanoituksillaan ja melodioillaan, jotka tutkivat menetyksen, rakkauden ja yhteenkuuluvuuden syvyyksiä. Hänen kappaleilleen on ominaista tunnelmallinen, melodinen folk, ja ne kutsuvat kuulijat maailmaan, jossa raa'at tunteet ja pohdiskeleva tarinankerronta törmäävät toisiinsa.

Samanaikaisesti Jökullin alter ego, Dee Dee Strummer, ruumiillistaa The Gender Bendersin rohkeutta ja räiskyvyyttä. Tämä teatraalisuudestaan ja energisistä esiintymisistään tunnettu dragpunk-yhtye esittelee Jökullin musikaalisuuden toisen puolen. Näiden vastakkaisten identiteettien synergia lupaa unohtumattoman esityksen Kirkkopuistossa.

Jökull syventyy laajaan repertuaariinsa ja esittää sekoituksen sävellyksiään, jotka ovat määrittäneet hänen uraansa The Evening Guestsin ja The Gender Bendersin kanssa, sekä huolellisesti valittuja cover-kappaleita, jotka ovat muovanneet hänen musiikillista matkaansa. Jokaisen kappaleen, olipa se sitten syvästi henkilökohtainen luomus tai kunnianosoitus hänen vaikutteilleen, hän esittää omalla melankolisella, mutta huumorin sävyttämällä tyylillään.