FFOFF

Haluatko esiintymään kansainväliselle esittävän taiteen festivaalille?
FFOFF:iin, eli Finfringen off-ohjelmistoon haetaan nyt kaikenlaisia esittävän taiteen esityksiä. Haluamme nähdä sirkusta, tanssia, teatteria, musiikkia, performanssia, nukketeatteria jne. Mukaan voi hakea kaikki lyhyehköt esitykset.

Finfringe 2024 festivaali järjestetään 8.-12.5.2024 Åbo Svenska Teaterissa, Linnateatterissa, Turun kaupunginteatterin, Hansakorttelissa ja Turun kauppatorin alueella. Haemme OFF-ohjelmistoa Hansakortteliin, Turun kaduille ja kauppatorille.

Me osoitamme mahdolliset esiintymispaikat ja rakennamme aikataulun esiintyjille. Voimme myös auttaa joissain yksinkertaisissa asioissa, kuten sähkön saamisessa yms. Esiintyjät järjestävät itse muut tarvitsemansa esitystekniset ratkaisut.

Pääsylippuja FFOFF-ohjelmiston esityksiin ei myydä ja ne ovat kaikille katsojille avoimia. Hatun voi aina laittaa kiertämään ja nälkä ei tule, koska tarjoamme kaikille esiintyjille lounaan esityspäivinä. Tiedotamme esityksistä viestinnässämme ja nettisivuillamme.

FFOFF-esiintyjät pääsevät ilmaiseksi katsomaan esiintyjäpassilla festivaalin kaikkia esityksiä, jos ne eivät ole loppuunmyytyjä. Ei ennakkovarauksia, sisäänpääsy varmistuu juuri ennen esityksen alkua, kun lipun ostaneet ovat menneet katsomoon.

Yhteydenotto: info_at_finfringe piste fi 

HUOM!

Finfringeä valokuvataan ja videoidaan festivaalin toimesta. Materiaalia käytetään festivaalin markkinoimiseen (tapahtuman aikana sekä tulevaisuudessa) ja arkistoimiseen. Kuvia toimitetaan myös median käyttöön.

Hae mukaan osaksi Finfringe OFF ohjelmistoa!

Mitkä esityspäivät sopivat? *