WHAT THE FINFRINGE?

Finfringe on yllättävien esitysten kaupunkifestivaali Turussa 8.-12.5.2024. Enintään tunnin pituiset esitykset valitaan mukaan kansainvälisellä, avoimella haulla.

FINFRINGE ry on yhdistys, jonka toiminnan tarkoitus on järjestää Fringe-festivaaleja. Arvomme ovat avoimuus, yhteisöllisyys ja ympäristöystävällisyys. Haluamme rakentaa Turkuun Pohjoismaiden mukavimman, yhteisöllisimmän ja kiinnostavimman esitystapahtuman.

Maailmanlaajuisesti Fringe on esitystapahtumien liike, joka on alkanut Edinburghista 1947. Finfringe on osa yli 250 festivaalin joukkoa. 

Finfringe brings spring!

MISSÄ?

Esitykset ovat tiiviisti Turun ydinkeskustassa: Åbo Svenska Teaterin, Turun kaupunginteatterin ja Linnateatterin näyttämöillä, Hansakorttelissa ja Turun kauppatorilla.

MITÄ?

You name it, we got it! Finfringessä voit nähdä kaikkea esittävää taidetta maan ja taivaan väliltä: mm. teatteria, tanssia, sirkusta, performanssia, stand-up:ia, katuesityksiä ja eri lajien sekoituksia. Toukokuun 8.–12. voit kokea ja tutustua kansainvälisiin ja suomalaisiin enintään tunnin mittaisiin esityksiin. 

MIKSI?

Finfringe tekee esityksille sen, minkä rockfestivaalit bändikeikoille – voit nähdä lyhyessä ajassa useita kiinnostavia ja uusia uria avaavia esityksiä edullisesti.

Finfringe Turussa 8.-12.5.2024