WHAT THE FINFRINGE?

FINFRINGE on lyhyiden esitysten festivaali Turussa 19.-21.11.2020. Esitykset valitaan mukaan kansainvälisellä, avoimella haulla.

FINFRINGE ry. on yhdistys, jonka toiminnan tarkoitus on järjestää Fringe-festivaaleja. Arvomme ovat avoimuus, yhteisöllisyys ja ympäristöystävällisyys. Haluamme rakentaa Turkuun Pohjoismaiden mukavimman, yhteisöllisimmän ja kiinnostavimman esitystapahtuman.

Maailmanlaajuisesti Fringe on esitystapahtumien liike, joka on alkanut Edinburghista 1947. FINFRINGE on osa yli 250 festivaalin joukkoa. 

MISSÄ?

Esitykset ovat tiiviisti Turun ydinkeskustassa: Åbo Svenska Teaterin näyttämöillä ja Hansakorttelissa.

MITÄ?

You name it, we got it! FINFRINGE:ssä voit nähdä kaikkea esittävää taidetta maan ja taivaan väliltä: mm. teatteria, tanssia, sirkusta, performanssia, nukketeatteria, katuesityksiä ja eri lajien sekoituksia. Marraskuun 19.-21.11.2020 voit kokea ja tutustua kansainvälisiin ja suomalaisiin alle tunnin mittaisiin esityksiin. 

MIKSI?

Fringe tekee esityksille sen, minkä rockfestivaalit bändikeikoille - voit nähdä lyhyessä ajassa useita kiinnostavia ja uusia uria avaavia esityksiä edullisilla lipunhinnoilla.

FINFRINGE Turussa 19.-21.11.2020