FINFRINGE-TIIMI

Kristina Vahvaselkä, toiminnanjohtaja

Kristina on FINFRINGE ry:n hallituksen jäsen ja hallituksen valitsema toiminnanjohtaja vuoden 2023 festivaalille. Hän on vastuussa kaikista talouteen ja toimintaan liittyvistä asioista: Kristina jos joku tietää meidän festareista kaiken!

etunimi@finfringe.fi

Sami Rannila, taiteellinen johtaja

Sami on FINFRINGE ry:n hallituksen puheenjohtaja sekä vastaa festivaalin taiteellisesta profiilista ja ohjelmistosuunnittelusta. Sami on tottunut Fringe-kävijä ja hänellä on myös koko festivaalitiimin isoin hymy.

etunimi@finfringe.fi

Sauli Luttinen, AD, luova johtaja

Sauli on FINFRINGE ry:n hallituksen varapuheenjohtaja sekä vastaa Finfringe-festivaalin visuaalisesta ilmeestä – niistä kaikista kauniista elementeistä, joista festivaalin ulkoasu muodostuu. Tiesitkö, että Sauli on myös klassisesti kouluttautunut laulaja?

Antton Kainulainen, tuotantopäällikkö

Antton on FINFRINGE ry:n hallituksen jäsen sekä johtaa näyttämöitä ja teknistä henkilökuntaa. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt toimia esittävän taiteen kentällä jo vuosia.

Tove Forssell, hallintokoordinaattori

Tove on hallituksen jäsen ja koordinoi Kristinan kanssa hallinnollisia tehtäviä sekä on festivaalin eri tehtävissä sujuvasti uiva monitoimihai. Tovessa riittää tekemisen iloa!

Sanni-Leena Salonen, markkinointivastaava

Sanni-Leena (tai Sanni) toimii hallituksen sihteerinä sekä vastaa Finfringen markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta. Hän on vielä suhteellisen uusi Fringen maailmassa, mutta sitäkin innokkaampi sukeltamaan entistä syvemmälle Fringen syövereihin.

Tarja Suomi, myyntipäällikkö

Tarja on vastuussa festivaalin myynnistä. Hän on kova myyntitykki, jolla on laaja verkosto ja sitäkin laajempi tietotaitous käytettävissään.

finfringe (at) gmail.com 

Liisa Turunen, Taiteilijavastaava

Taiteilijavastaavan vastuulla ovat esiintyjät: festivaalin aikana, sitä ennen ja sen jälkeen.

FFOFF-ohjelmistovastaava

FFOFF-ohjelmistovastaava rakentaa off-ohjelmiston ja huolehtii ilmaisesityksistä.

Ohjausryhmä

Janne Auvinen

Minna Haapasalo

Jussi Helminen

Mikko Kouki

Kai Lehikoinen

Kira-Emmi Pohtokari

Mervi Rankila-Källström

Jussi Vahvaselkä

Arto Valkama