TIEDOTTEET

Toukokuun FINFRINGE2020-festivaali perutaan koronapandemian vuoksi

Turku 20.3.2020

 

FINFRINGE ry:n hallitus on päättänyt peruuttaa Turun toukokuisen (13.–17.5.) FINFRINGE2020-festivaalin. “Haluamme vastuullisina toimijoina seurata Suomen hallituksen linjauksia Covid-19-viruksen torjumiseksi ja täten luopua järjestämästä suurta kansainvälistä esittävän taiteen festivaalia. Haluamme suojella sekä FINFRINGE:n yleisöä että kaikkialta maailmalta tulevia taiteilijoita”, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Sami Rannila. 

Korvaavia päivämääriä etsitään syksylle 2020. ”Meillä oli – ja on – todella mahtava ja monipuolinen ohjelmisto luvassa. Yritämme kaikin tavoin saada islantilaiset koomikot, ruotsalaiset teatteriryhmät, suomalaiset tanssijat sekä kaikki muut hienot esitykset yleisön eteen”, kommentoi toiminnanjohtaja Kristina Vahvaselkä. Koko ohjelmisto julkaistiin maaliskuun alussa, ja siihen voi edelleen tutustua festivaalin sivuilta finfringe.fi 

Lisäksi huhti-/toukokuun vaihteeseen suunniteltu The Latebloomers Scotland! -kiertue siirtyy myöhempään ajankohtaan. 

Tässä vaiheessa haluamme kiittää tukijoita, yleisöä, vapaaehtoisia sekä yhteistyökumppaneitamme.

Pahoittelemme festivaalin peruuntumisesta koituvaa haittaa ja toivotamme niin kaikki taiteilijat kuin yleisömmekin takaisin FINFRINGE:n ääreen myöhempänä ajankohtana. Nykytilanne ei FINFRINGE-tiimiä lannista, vaan tulemme takaisin taas näyttävämpänä ja monipuolisempana kuin koskaan! 

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Kristina Vahvaselkä

+358400711237

etunimi@finfringe.fi