TULE VAPAAEHTOISEKSI 2024

Etsimme vapaaehtoisia monenlaisiin toimenkuviin tapahtuman aikana 8.-12.5.2024 sekä sitä ennen. Ilmoittaudu mukaan, kerro itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi sekä aikatauluistasi.

Finfringe festivaali ei olisi mitään ilman vapaaehtoisia! Tehtävät ovat nopeasti opittuja ja monipuolisia. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa lipuntarkastus ja -myynti-, neuvonta- ja promotehtäviin. Hieman vaativampia tehtäviä löytyy esityspaikan vastaavana ja esitysteknisten tehtävien parissa.

Hienoa, jos kulttuuri ja esitystaide kiinnostaa, puhuminen sujuu ainakin suomeksi ja englanniksi sekä ihmisten parissa toimiminen ei pelota. Toivomme, että kukin vapaaehtoinen voi tehdä vähintään kaksi työvuoroa, mieluummin vaikka kolmesta neljään vuoroa. Yksi työvuoro kestää korkeintaan viitisen tuntia. Vuorojen pituus saattaa vaihdella hienoisesti riippuen esimerkiksi työtehtävistä ja esitysten määrästä kunkina päivänä. Työ on suurelta osin iltapäivä-iltapainotteista.

Työssä käytetään suomea ja/tai englantia.

Järjestämme koulutustilaisuuden kaikille vapaaehtoisille ennen festivaalin alkua. Festivaaliviikolla järjestämme turvallisuuskierroksen ÅST-teatterin tiloissa. 

Tule tutustumaan festivaaliin 10.4.2024 klo 18-20 Kauppatorin Paviljongin Finfringe pop-up tilaan.

 

Vapaaehtoisena saat: 

  • aterian työpäivinä
  • vapaan pääsyn näytöksiin työvuorojen ulkopuolella (mikäli esitys ei ole loppuunmyyty)
  • työtodistuksen
  • kokemusta kansainvälisestä esitysfestivaalista
  • osallistua aloitus- ja päätösjuhliin

 

Tehtävät

 

Venue Shark

Festivaalilla on esityksiä useammassa eri esityspaikassa. Venue shark toimii yhden esityspaikan vastaavana ja yhteyshenkilönä sen esityspaikan artisteille. Vastaat artistitilan herkuista, päivität esitysmainokset sekä varmistat, että esitteitä on jaettavaksi yleisölle. Myös lipunmyynti ja/tai tarkistus, esitysten alkujuonto sekä yleistä aulaisännöintä voi kuulua tehtäviin. 

Työaika keskimäärin: 5h/päivä, klo 15-21 välillä

 

HUB Shark

Festivaalilla on HUB-tila Hansakorttelissa, joka toimii artisteille info-, tauko- ja tapaamispisteenä festivaalin aikana. Tilassa tarjoillaan lounas festivaalipäivinä klo 11-14 välillä. HUBissa voi hengailla, ladata puhelinta, juoda kupposen kahvia ja tavata muita festivaalin artisteja. HUBissa voi myös ostaa lippuja esityksiin. 

HUB shark vastaa siitä, että lounas on tarjolla, kahvia riittää, opastaa kävijöitä ja myy tarvittaessa lippuja. 

Työaika keskimäärin: 6h/päivä, klo 11-20 välillä

 

Lobby shark

Lobby Shark, eli aulahenkilökunta, keskeiset työtehtävät ovat yleisön kohtaaminen ennen esityksiä, narikan hoito ja valvontaa, lipuntarkistus, esitteiden jako sekä tarvittaessa esityksen alkujuonto. Lobby shark voi toimia useammassa esityspaikassa jopa saman illan aikana!

Työaika keskimäärin: 3-5h/päivä klo 16-21 välillä

 

Promo shark

Promo shark:ina  olet osana tiimiä, joka jakaa esitteitä ennen festivaalia ja esimerkiksi Hansatorilla esitysten aikana. Jos tykkäät kohdata ihmisiä ja pitää yllä hyvää fiilistä, tämä on sinun paikkasi.

 

Ticket shark

Keskeisin tehtävä on lippujen myynti. Jokaisen esityksen yhteydessä myydään lippuja, mutta erityisesti tarvitaan lipunmyyjää ÅSTllä, torin Teltassa ja/tai HUBissa. Ticket shark voi tarvittaessa yhdistää esim. Lobby tai HUB shark:in tehtäviin.

Työaika keskimäärin: 3-5h/päivä klo 16-21 välillä

 

The Shark

Finfringe festivaalin oma HAI-maskotti herättää ihastusta, ihailevia katseita ja iloisia kiljahduksia minne ikinä hän meneekin. The Shark:in tehtävä on siis toimi maskottina! Maskotin puku koostuu perus vaatetuksesta (paita, leggarit, liivi, pukushortsit ja pikkutakki) sekä päähineestä ja kengistä. Maskotti esiintyy esitysten sekä promotilaisuuksien yhteydessä mm. Hansakorttelissa ja Teltassa. The Shark voi myös tehdä muuta tai toimia pelkästään maskottina. 

Työaika keskimäärin: 4h/päivä klo 12-20 välillä

 

Kysymykset ja tiedustelut: info_at_finfringe piste fi

Tule sellaisena kuin olet avoimella mielellä!

Minä päivinä pääset alustavasti osallistumaan? *