Jääkiekko goes Finfringe: Eikka Alatalo ja Tatu Kalliomäki

Sirkus

pe 12.05

19:20

Turun Kauppatori - Teltta

la 13.05

19:20

Turun Kauppatori - Teltta

Kesto: 20 min

Kieli: -

Suositus: -

Ryhmä: Eikka Alatalo ja Tatu Kalliomäki

Maa: Suomi

Esiintyjät: Eikka Alatalo, Tatu Kalliomäki

Työryhmä: -

Kuvaus: Eikka ja Tatu esiintyvät MM Jääkiekon kisakatsomossa perjantaina Suomi ottelun jälkeen ja lauantaina Suomi ottelua ennen.

Eikka Alatalo on kansainvälisesti esiintyvä sirkustaiteilija ja muusikko. Hän sekä viihdyttää että herättää ajatuksia integroimalla uusimpia musiikkiteknologisia innovaatioita absurdiin kasariheviestetiikkaan ja nykysirkukseen. Eikka luo maagisen kokemuksellisen ilmapiirin laajalla taitojen arsenaalillaan, joka ulottuu akrobatiasta kitaroihin ja fyysisestä komiikasta tasapainoiluun. Käytännössä lavalla nähdään klovnimaista selviytymistä katastrofaalisilta vaikuttavista tilanteista, rokkikeikoilta tuttua menevää meininkiä ja päätähuimaavia akrobatiatemppuja. Eikan esitys on nopeatempoinen sirkus-musiikki show, joka jää mieleen ja räjäyttää tajunnan!

Tatun esitys on tajunnanräjäyttävä toiminta show, jossa hän käsittelee taitavasti Bruce Leen kung fu elokuvista tuttuja nunchakuita. Tatu on maailman parhaimpia nunchakuiden
käsittelijöitä ja onkin lajinsa hallitseva Euroopan Mestari. Huippuluokan taitotaso näkyy vahvasti Tatun esityksessä, ja vau-efekti vain korostuu hänen taituroidessa pimeässä kirkkaasti loistavilla led nunchakuilla. Huippuluokan taitojensa lisäksi Tatu tunnetaan karismaattisena showmiehenä. Hän on hauska ja helposti lähestyttävä esiintyjä, jonka lavasupliikki on vertaansa vailla. Tatun esitys on tehty pilke silmäkulmassa ja turhia aikailematta. Nunchaku Freestyle show on todella vihdyttävä toimintapaketti, jota et varmasti muualla näe.