Ben Miller's Stand-Up Science

Stand up, Komedia

pe 12.05

18:00

Linnateatteri - Tampuuri

la 13.05

18:30

Linnateatteri - Tampuuri

Kesto: 60 min

Kieli: Englanti

Suositus: 13+

Ryhmä: Ben Miller

Maa: Yhdysvallat

Esiintyjät: Ben Miller

Työryhmä: -

Kuvaus: Stand-Up Science on komediaa tieteestä: hauska, opettavainen ja syvästi henkilökohtainen. New Yorkissa asuva tiedemies ja koomikko Ben Miller vie sinut matkalle, joka tutkii kaikkea maidosta jääkaapin termodynamiikkaan älykkäällä ja helposti lähestyttävällä huumorilla. Tästä sinä tykkäät, nörtti tai nörtiksi haluava!

Stand-Up Sciencen kaikki esitykset myytiin loppuun vuoden 2022 Edinburgh Fringessä.

Ben Miller on New Yorkista kotoisin oleva koomikko, joka on esiintynyt viimeiset 6 vuotta. Tuona aikana hän on keikkaillut kaikissa NYC:n kuuluisissa klubeissa, kuten Broadway Comedy Clubissa, Stand Up NY:ssä, Eastvillessä, Carolinesissa ja The Standissa. Lisäksi hän on esiintynyt New York Comedy Festivalilla, Boston Comedy Festivalilla ja Ithaca Comedy Festivalilla. Hänet arvioidaan tällä hetkellä New Yorkin Cityn parhaaksi roustauskisaajaksi. Hänen vitsinsä ovat teräviä ja itseironisia, ja kutsutaanpa häntä myös "yhdeksi NYC:n painavimmista vitsien kirjoittajista", mikä on hienoa ottaen huomioon kuinka vähän hän painaa...

Vuonna 2023 hän oli ensimmäinen stand up -koomikko, joka valittiin mukaan Artist in Residence -ohjelmaan Hawai'i Volcanoes National Parkissa.