The Feminist's Handbook for Eastern Europe

Musiikki, Kabaree

to 11.05

20:15

Åbo Svenska Teater - Café Tiljan

pe 12.05

20:15

Åbo Svenska Teater - Café Tiljan

Kesto: 55 min

Kieli: Englanti

Suositus: -

Ryhmä: Kaisa Ling Thing

Maa: Viro

Esiintyjät: Kaisa Ling, Rene Paul

Työryhmä: Kaisa Ling (Musiikki, tarina), Scott Diel (Libretto)

Kuvaus: Edinburgh Fringestä tuttu virolainen, feministinen vaudeville blues -bändi tulee Turkuun englanninkielisen esityksensä kanssa.

Itsenäisessä Virossa syntynyt nuori nainen laulaa Neuvostoaikojen perinnöstä, joka yhä saastuttaa joidenkin virolaisten mielet ja estää feministisen kehityksen.

Eihän Bluesia ja feminismiä voi yhdistää? Kyllä voi.
Eihän vanhoista lesbopareista voi tehdä laulua? Kyllä voi.
No eiväthän nyt feministit sentään viihdyttäviä ja hauskoja ole? No kyllä ovat.

ARVOSTELUJA:

"Jos Virossa on nimi naiselle, joka on tyylikäs, lumoava ja modernisti naisellinen, niin se on Kaisa Ling. Ja hänen asiansa... Vastarinta on turhaa, suosittelen antautumista."

"Yksi parhaista Fringe-pianisteista yhdistää uskomatonta laulua, sähköistä lavaläsnäoloa, lyömäsoittimia ja pizazzia."
"Esitys on loistava ja hän on tullut tänne Virosta asti, joten suosittelen tulemaan, kun hän on täällä! Räjähtäviä kappaleita, koskettavia ja inspiroivia."

Kaisa Ling on luonnonvoima, joka on tuttu Viron tv:stä (ETV, Kanal 2, TV3) ja sanomalehdistä (Eesti Ekspress, Öhtuleht, Postimees, Eesti Päevaleht). Hän on juuri palannut Voices of Mississippi road trip -sarjan äänityksistä Yhdysvalloista ja hän vietti viime vuonna kolme kuukautta moottorijahti Admiral Bellingshausenin kokkina.

Kaisa Ling Thing on julkaissut kaksi LP:tä ja yhden bluesmusikaalin. Kaisa ja Rene ovat kiertäneet kimaltelevan loistokkaalla, mutta itsetietoisen emotionaalisella ja haavoittuvalla vaudeville blues -esityksellään ympäri Viroa. Nyt he ovat liikkeellä ensimmäisellä englanninkielisellä esityksellään.