THE BAROQUE

Komedia

14.10.2021

20:00

Åbo Svenska Teater - Tiljan

15.10.2021

19:30

Åbo Svenska Teater - Tiljan

16.10.2021

19:30

Åbo Svenska Teater - Tiljan

Kesto: 50 min

Kieli: Englanti, ranska, ruotsi

Suositus: 9+

Ryhmä: Oliver Nilsson

Maa: Ruotsi

Esiintyjät: Oliver Nilsson

Lisäksi: Idea Oliver Nilsson ja Britt plummer

Kuvaus:

Kuka on Syfilis Von Hamstring! Hän houkuttelee sinua hassuun maailmaansa, jossa raja todellisuuden ja unelmien välillä hämärtyy. Taistelevat peruukit, kaiken näkevä silmä, lentävät kerubit, turhamaisuus, viettely ja intohimooooo. Kadonnut rakkaus, valtava suru, auringonvalo pilvien läpi ja tuhat kultaista, hohtavaa trumpettia, jotka huutavat Syphilis Von Hamtringille: "Voita hänet takaisin!" The Baroque on täynnä äärimmäistä höpsöilyä; ruotsalainen klovni Oliver Nilsson viehättää ja kutkuttaa tässä taivaallisessa farssinomaisessa hölmöilyn vuoristoradassa. Nostakaa esiriippu! Valot päälle! Katsokaa! Tämä on The Baroque!

Oliver Nilsson valmistui vuonna 2017 Pariisissa École Internationale de Théâtre Jacques Lecoqista ja on vuodesta 2018 lähtien kiertänyt Isossa-Britanniassa, Euroopassa, Skandinaviassa ja Australiassa The Latebloomers -komediatrio-ryhmän (Skotlanti! & The Bakers, http://www.thelatebloomers.co.uk/) sekä hänen yksityisnäytöksensä The Baroque (Oliver Nilssonin ja Britt Plummerin luoma) kanssa.

"Nilssonin moitteeton klovnilahjakkuus tekee jopa arkipäivän hysteeriseksi" - Fringefeed (Aus) ⭐⭐⭐⭐⭐
"Ruotsalainen klovni Oliver Nilsson loistaa hullujen teatterien tunnissa, joka sekä kutittaa luusi että särkee sydämesi." -The Advertiser (Aus) ⭐⭐⭐⭐,5