HIKOILEVA MAAPALLO -jöröjukkamaisia tarinoita ympäristöstämme

Nukketeatteri

21.11.2020

13:00

Puolalan puisto

21.11.2020

15:00

Puolalan puisto

Kesto: 35 min

Kieli: suomi

Suositus: 3+

Ryhmä: Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikanen

Maa: Suomi

Esiintyjät: Pia Kalenius, Merja Pöyhönen

Lisäksi: Ohjaus & käsikirjoitus: Anna-Kaisa Kuisma Nuket: Iisa Tähtinen Sävelmät: Laura Eriksson Sisällön ideointiapu: Susanna Auvinen Tuotannollinen apu: Sanna Soni

Kuvaus:

Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikasen Hikoileva maapallo -jöröjukkamaisia tarinoita ympäristöstämme on sarjakuvamainen, aina ulkona toteutettava nukketeatteriesitys.

Tule mukaan seuraamaan ainutlaatuisten jörötutkijoiden työskentelyä. Tutkijoiden tehtävänä on selvittää maapallolle haitallisen jöröyden ilmenemistä ja vaikutuksia. Maastotutkimuksissaan he kohtaavat eriskummallisia olentoja ja ilmiöitä, joihin maapallon hikoilukin, ehkä-kenties-mahdollisesti-jollakin tavalla, saattaa liittyä.

Pia Kaleniuksen ja Merja Pöyhösen heittäytyvä läsnäolo ja taidokas nukenkäsittely nostavat pöheiköstä päivänvaloon oikeita, isoja kysymyksiä tavalla, jota kuitenkaan ei voi seurata nauramatta ääneen. Esityksen tavoitteena on herättää kysymyksiä ja ajatuksia esityksen teemoista yhdessä pohdittavaksi esityksen jälkeen. Hikoileva maapallo on lastenteatteriesitys, joka toimii täysin mutkattomasti sekä kolme- että kuusikymmentäkolmevuotiaille.

Esitys on aina ulkona, säästä riippumatta. Esityspaikalle kuljetaan yhtenä ryhmänä lähtöpaikasta.                                  

Kuuma Ankanpoikanen koostuu nukketeatteritaiteen huippuammattilaisista ja se toimii osana Aura of Puppets nukketeatteriverkostoa.

Tukijoiden logot