Äitienpäivän torisirkuskarnevaali

Sirkus

su 12.05

11:00

Kauppatori

Kesto: klo 11-14

Kieli: suomi

Suositus: -

Ryhmä: Arctic Ensemble

Maa: Suomi

Esiintyjät: Ada Forsberg, Anselmi Kaisanlahti, Eino Kaisanlahti, Ilkka Kemppinen, Armas Lintusaari, Orfeo Llewellyn, Emmi Peltola, Linnea Purontaus, Minna Pulsa, Pihla Ojala

Työryhmä: -

Kuvaus: Mukavaa tekemistä äitienpäiväksi Finfringe-festivaalin tyyliin – keskiviikkona alkavan esitysfestivaalin päättää kaikille avoin ja ilmainen Äitienpäivän torisirkuskarnevaali.

Sunnuntaina 12.5. klo 11-14 kaikki äidit, bonusäidit, äidinmieliset, äideistä pitävät ja wanna-be -äidit rientävät Turun Kauppatorille. Odotettavissa on äitienpäivän kakkuakin maukkaampia sirkusesityksiä ja leppoisaa festaritunnelmaa koko perheelle – tai perheettömille. Kauppatorin lavalla nähdään Arctic Ensemblen taidokkaita esityksiä.

Tästä ei äitienpäivä parane! Tervetuloa nauttimaan yllättävän esitysfestivaalin tarjonnasta.

AJOLÄHTÖ (70 min)
Ajolähtö on vauhdikas, akrobaattinen ja yllätyksellinen esitys, jossa yhdistyvät maailmanluokan sirkustaide ja Suomen kesä kaikessa komeudessaan!
Esiintyjät: Ada Forsberg, Anselmi Kaisanlahti, Armas Lintusaari, Linnea Purontaus, Minna Pulsa, Orfeo Llewellyn

DISH SOAP OPERA (40 min)
Dish soap opera on kollaasi kahden sirkusartistin elämästä kuuden neliön asuntoautossa. Teos käsittelee kahden ihmisen yhteiseloa kaikessa merkillisyydessään ja tuo lavalle kasan erilaisia hahmoja, joita syntyy jokapäiväisestä elämästä.
Esiintyjät: Eino Kaisanlahti, Emmi Peltola

TUULIAJOLLA (20 min)
Tuuliajolla-sirkusesitys vie katsojat päätähuimaavalle purjehdusseikkailulle, josta voidaan nauttia jalat visusti maan kamaralla. Pariakrobatiaa, katuteatteria ja perch-tasapainoilua sisältävä esitys on suunnattu kaikenikäisille.
Esiintyjät: Ilkka Kemppinen, Pihla Ojala

Linkit:
WWW

Tukijoiden logot