Stand-Up Science: Volcano

Stand-up, Komedia, Multimedia

pe 10.05

20:00

Linnateatteri - Tampuuri

la 11.05

19:00

Linnateatteri - Tampuuri

Kesto: 60 min

Kieli: englanti

Suositus: 16+

Ryhmä: Ben Miller

Maa: USA

Esiintyjät: Ben Miller

Työryhmä: JT Anderson (Valokuvat)

Kuvaus: Mitä tapahtuu, kun koomikko kävelee tulivuoreen?

Vuonna 2023 Ben Miller oli Hawai'i Volcanoes -kansallispuiston residenssitaiteilija, ensimmäinen koskaan tehtäväänsä valittu stand up -koomikko. Luultavasti kansallispuisto katuu nyt tekojaan...

Tule katsomaan esitystä, jossa tiedemiehestä stand up-koomikoksi muuttunut Ben Miller tutkii vulkanologiaa, hyönteisiä, Havaijin historiaa, kissoja, keksejä ja paljon muuta. Ja kyllä​! ​Tuo kuva on aito. Ben saa ihmiset nauramaan jopa laavajärven rannalla, joten hän ei pelkää tehdä samaa Suomessa.

Ben Miller on New York Citystä tuleva tieteilijä ja koomikko, joka on kiertänyt ympäri maailmaa esityksillään jo 7 vuotta. Tuona aikana hän on esiintynyt kaikissa New York Cityn parhaissa stand up -klubeissa, kuten Broadway Comedy Clubissa, Carolinesissa ja The Standissa. Ja Suomen Turussa.

Ben on rankattu New York Cityn parhaaksi roustaajakisaajaksi. Hänellä on loppututkinto materiaalitieteestä ja tekniikasta, työkokemusta tiedebussista, 3D-tulostimella tehdyistä kekseistä ja onpa hän voittanut muutaman baaritappelunkin – lavalla.

Ben Millerin debyyttiesitys Stand-Up Science oli loppuunmyyty, paitsi Edinburgh Fringe -festivaalilla, myös Finfringessä vuonna 2023.