Taide, puhe ja työ

- Puheenvuoroja ja vuoropuheluja luovan työn tekemisestä 

Taide, puhe ja työ on uusi tapahtuma kaikille luovan alan ammattilaisille Varsinais-Suomessa. TPT tuo yhteen luovan alan osaajat, työnantajat, yhteisöt, opiskelijat ja luovan alan palveluita tarvitsevat yritykset.

Puheohjelman teemana on tänä vuonna Ammattina luovuus, jossa syvennymme kolmen keynote-puhujan tarinoihin luovan alan työelämästä. Ääneen pääsevät valovoimainen sirkustaiteilija ja -yrittäjä Pauliina Räsänen, omaa animaatiostudiotaan pyörittävä Nick Dorra, jolla on pitkä kokemus myös pelialan johtotehtävistä muun muassa Roviolta sekä nukketeatteritaiteilija, ohjaaja, käsikirjoittaja ja esiintyjä Ishmael Falke.

Turun uuteen Taiteen taloon 11.5.2023 levittäytyvä tapahtuma pitää sisällään myös matchmaking-huoneen, useita näytteilleasettajia ja yllättäviä taide-esityksiä.

Tapahtuman näytteilleasettajat ja muu ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuma on maksuton.

 

REKISTERÖIDY TAVATA-PALVELUUN JA LUO PROFIILISI TÄÄLTÄ.

 

Parhaan kokemuksen saadaksesi täytä Tavatan rekisteröitymistiedot sekä tapahtumaprofiili mahdollisimman huolellisesti. Tapahtumaprofiilin perusteella Tavata ehdottaa sinulle sopivimpia matchmaking-kumppaneita. Tavataan ja tapahtumaprofiiliin liittyviin kysymyksiin löydät vastauksia täältä https://tavata.events/fi/ukk

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Turun AMK:n Taideakatemian ja Humak.in yhteinen Okulaarihanke, Turun kaupungin kulttuurin kärkihanke, Finfringe ja Taiteen talo

 

Taiteen talo, Nunnankatu 4, Turku

 

Taiteen talossa torstaina 11.5.2023 klo 13.30-18