JokKISS

Sykkiikö sielussa ja kehossa liike, tunne tai ajatus, jonka haluat tuoda esille tavalla tai toisella? Nyt se on mahdollista!

Hae mukaan esittävän taiteen rockfestivaali FINFRINGE JokKISS -ohjelmakokonaisuuteen TÄSTÄ 15.9.2021 mennessä.

 

Esittävän taiteen rockfestivaali FINFRINGE haluaa tarjota kaikille avoimen mahdollisuuden toteuttaa oma lyhyt, alle 15 min. esitys. Jokkiksessa tärkeintä on se, mikä puhuttelee juuri sinua. Tyylilaji voi olla mikä vain: teatteri, sirkus, tanssi, performanssi tai mitä ikinä keksitkin yhdistellä esittävän taiteen alueelta. Me autamme tarjoamalla eväät eli apua ja kalustoa tarpeen ja resurssien mukaan. Esityksen voi tehdä yksin tai yhdessä, kavereiden tai toisten työpajalaisten kanssa.

Esitykset toteutetaan vaiheittain etenevällä ”ideasta esitykseen”- rakentamismallilla. Toteutustavassa säännöllisesti järjestettävien työpajojen kautta edetään FINFRINGE -festivaaleille, jossa sinä ja/tai työryhmäsi esitätte esityksen yhden kerran. Työpajaan mahtuu n. 10 esitysideaa. Työpajat ovat suomeksi, mutta esitys voi olla minkä kielinen tahansa.

Osallistuminen on ilmaista, mutta muut mahdolliset esitystarpeet (esim. haluamasi lavastus ja puvustus) hankit itse. Me tarjoamme näyttämön, valot, äänet ja autamme parhaamme mukaan muissakin asioissa.

Hae mukaan JokKISS:seen 15.9.2021 mennessä. Mukaan valitut kutsutaan aloitustapaamiseen 16.9. klo 18 FINFRINGE:n tiloihin Ursininkadulle (tarkempi osoite ilmoitetaan myöhemmin). Kaikille ilmoittautuneille tulee tieto valinnasta.

 

Lisätietoa ym. JokKISS:seen liittyen voi lähettää Saaralle: saara (at) finfringe.fi

Tervetuloa mukaan!