FFOFF

Haluatko esiintymään kansainväliselle esittävän taiteen festivaalille?
FFOFF:iin, eli FINFRINGE:n off-ohjelmistoon haetaan nyt kaikenlaisia esittävän taiteen esityksiä. Haluamme nähdä sirkusta, tanssia, teatteria, musiikkia, performanssia, nukketeatteria jne. Mukaan voi hakea kaikki lyhyehköt esitykset.

Tänä vuonna FINFRINGE festivaali pidetään 19.-21.11.2020 Åbo Svenska Teaterissa ja Hansakorttelissa.

Me osoitamme mahdolliset esiintymispaikat ja rakennamme aikataulun esiintyjille. Voimme myös auttaa joissain yksinkertaisissa asioissa, kuten sähkön saamisessa yms. Esiintyjät järjestävät itse muut tarvitsemansa esitystekniset ratkaisut.

Pääsylippuja FFOFF-ohjelmiston esityksiin ei myydä ja ne ovat kaikille katsojille avoimia. Hatun voi aina laittaa kiertämään ja nälkä ei tule, koska tarjoamme kaikille esiintyjille lounaan esityspäivinä. Tiedotamme esityksistä viestinnässämme, mutta esitysten tiedot eivät tule painettuun esitteeseen.

Yhteydenotto: off@finfringe.fi

HUOM!

FINFRINGE:ä valokuvataan ja videoidaan festivaalin toimesta. Kuvia käytetään festivaalin markkinoimiseen tulevaisuudessa, festivaalin aikaisten tapahtumien markkinoimiseen ja arkistointi tarkoituksiin. Kuvia toimitetaan myös median käyttöön.

Hae esiintymään FFOFF:iin!

Mitkä esityspäivät sopivat? *