ESTEETTÖMYYS

ÅBO SVENSKA TEATER

Pyörätuolilla

Päänäyttämöllä on 4 pyörätuolipaikkaa, jotka sijaitsevat katsomon oikealla (2 paikkaa) ja vasemmalla (2 paikkaa) puolella. Sisäänkäynti pyörätuolilla liikkuville lippukassan luota Thalia-osasta Hansa-korttelissa. Ota mielellään yhteyttä lippukassaan tai teatterin vahtimestariin ennen tuloasi. Studionäyttämöllä on kaksi pyörätuolipaikkaa.

 

TURUN KAUPUNGINTEATTERI

Kaikkiin Turun Kaupunginteatterin tiloihin on esteetön pääsy.

Virastotalon puoleisessa päädyssä on kolme liikkumisesteisille varattua, merkittyä autopaikkaa. Teatteritalon edessä on 2 kadunvarsipaikkaa, jotka ovat invapaikkoja iltaisin klo 18 alkaen. Nämä kadunvarsipaikat löytyvät pylväikön ja linja-autopysäkin välistä.

Jokaiseen esitykseen on saatavilla rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Pyörätuolilla liikkuvan asiakkaan tulee varata paikka itselleen ja mahdolliselle avustajalle etukäteen soittamalla myyntipalveluun numeroon 02 262 0030 tai sähköpostitse kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.

Kaikissa teatterisaleissa on käytössä äänensiirtojärjestelmänä IR-järjestelmä. Sen käyttöön tarvitaan vahtimestareilta aulasta lainaksi saatava vastaanotin, jonka osana on kaulassa niin kutsuttu paikallinen induktiosilmukka. Laite ei saa olla piilossa vaatteiden alla ja asiakkaan kuulolaitteen tulee olla T-asennossa. Lisätietoja saa etukäteen myyntipalvelustamme joko numerossa 02 262 0030 tai sähköpostitse osoitteessa kaupunginteatteri.myynti@turku.fi.

 

VIMMA

Vimma on rakennettu esteettömäksi. Liikuntarajoitteiset pääsevät sisään kahta eri kautta: joko talon katutason "ylälaidasta" soittamalla ovikelloa, tai takapihan rampista. Talon jokaiseen kerrokseen pääsee suurella hissillä ja kaikissa kerroksissa on inva-WC.